Tlf: 55 59 88 70

Treningssal

Trening er et viktig mål for å bli frisk, og vi har derfor sterkt fokus på aktiv tilnærming til pasientens plager. Riktig tilpasset trening har god dokumentert effekt i forhold til de fleste muskel- og skjelettplager. Aktive øvelser for å rehabilitere/styrke skadeområdet er en viktig del av vår behandling i tillegg til den manuelle behandlingen.

Stadion Fysioterapi har et stort og velutstyrt treningslokale på bakkeplan som er utstyrt med ergometersykler, spinningsykler, armsykkel og step- og ellipsemaskin. Vi har et godt utvalg av faste treningsapparater, håndmanualer, utstyr til medisinsk treningsterapi (MTT), parallelbar (gangtrening) og balanseputer. Samtlige apparater har god effekt på å bedre bevegelighet, styrke, balanse og kondisjon. Treningssalen har også en "mattekrok" for bl.a. red cord trening, styrke, strikktrening og uttøying.

Tirsdag og torsdag ettermiddag (fra kl 15:30) har vi fysio-pilates gruppe i treningssalen med plass til 10 deltakere på hvert kurs. Vi har handicap toalett, og vi har separate garderober for herre og dame med dusj.

Copyright © 2021 Stadion Fysioterapi. All rights reserved. Site by GJ System DA